Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Mike Tyson üzent, akár a ringbe is visszatérne Lionel Messi miatt 

Fotó: Az argentin Lionel Messi szabadrúgásra készül a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. MTI/AP/Jorge Saenz
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Nem várt helyről kapott az argentin játékos támogatást, miután Canelo Álvarez megfenyegette. 

Canelo Álvarez mexikói bokszoló úgy ítélte meg, hogy Lionel Messi tiszteletlen a hazájával szemben. Történt ugyanis, hogy Argentína legyőzte Mexikót a világbajnokságon, majd ünnepelni kezdtek az öltözőben a meccs után. 

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A közösségi médiába felkerült felvételekből pedig azt szűrte le Álvarez, hogy Lionel Messi megalázta Mexikót, ugyanis, állítása szerint egy mexikói mezzel „törölte fel a padlót”. 

Ezután üzent is a sztárfocistának, aki arra bíztatott, hogy imádkozzon: 

„Láttátok srácok, hogy Messi a mi mezünkkel és zászlónkkal takarítja a padlót. Jobb, ha imádkozik Istenhez, hogy ne találjam meg”. 

Messi azonban nem maradt egyedül, és maga Mike Tyson védte meg, aki még a ringbe is visszatérne, ha az ügy addig fajulna:  

„Valaki, akit Canelónak hívnak, megfenyegette Messit. Ha Messihez merészel nyúlni, akkor néhány év múlva vissza kell térnem a ringbe”

– üzent.