Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Mike Tyson 55 évesen is olyan erősen üt, mint a Hulk a Bosszúállókban (videó)

Fotó: Instagram/Mike Tyson
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 12. - 21:32

Egészen hihetetlen, hogy az „öreg” még mindig milyen erővel képes ütni, milyen lábizmai vannak, brutálisan erős, még edzés közben is.

Mike Tyson a valaha volt egyik legnagyobb sportoló, aki gyakorlatilag mindent elért a pályafutása alatt, többször is. Volt nagyon fent, és rendkívül mélyen is, megtapasztalta azt, hogy milyen, amikor az ember azt gondolja, övé a világ, és milyen a padlón lenni.

Nem kérdés, hogy a ringre született, mert olyan képességei vannak, mint csak nagyon keveseknek, vagy a boksztörténelem során senkinek. Sokan a mai napig őt tartják minden idők legjobbjának, és bőven 50 felett is hatalmasakat képes ütni.

Eddig összesen 58 profi mérkőzése volt, amik közül 50-et megnyert, és mindössze 6 meccse zárult vereséggel. 44 alkalommal ütötte ki ellenfeleit, és sokszor esélyt sem adott nekik, csak támadott és támadott.

Eljött a nagy pillanat: Messi és Mbappé találkozása a PSG edzésén (képek)

Ereje mellé igen komoly taktikai érzéket is kapott, ami ugyancsak fontos része a boksznak. Sőt, összességében még fontosabb is, mert nem mindegy, hogy hogyan támadunk, védekezünk, illetve milyen módon osszuk be az erőnket.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.