Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
393,41 Ft
Font
460,77 Ft
Bitcoin
70,305 $

Mihalik Enikő teljesen meztelenül fekszik az ágyban, de trükkösen

Enikő ismét gondoskodott arról, hogy sok embernek félreverje a szíve, és kicsit elmélázzon. Ezúttal az ágyából jelentkezett be, de csak trükkösen.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Enikő ismét gondoskodott arról, hogy sok embernek félreverje a szíve, és kicsit elmélázzon. Ezúttal az ágyából jelentkezett be, de csak trükkösen.

Az ember általában imád aludni, vagy lustálkodni. Ez is hozzátartozik az életünkhöz, és hajlamosak vagyunk panaszkodni a sok munkára, ami helyett inkább aludnánk. A túl sok alvás és pihenés sem normális. Soron kívül Nagy tűz miatt kellett 50 embernek menekülnie egy budapesti társasházból

Meg kell találni a kellő átmenetet, hogy frissek maradjunk, de közben ne menjen el a fél napunk azzal, hogy az ágyban lustálkodunk… Mindenki más és más módon szereti ezt csinálni, van, aki ruha nélkül.

Vannak olyanok is, akik képtelenek meztelen pihenni, és úgy érzik, hogy legalább egy fehérneműnek rajtuk kell lenni. Sok kutatást olvashattunk már erről, de nehéz lenne megváltoztatni azokat az embereket, akik nagyon kitartanak egy szokásuk mellett.

Mihalik Enikő, a világhíres magyar modell már nem egyszer tett közzé igencsak trükkös és sejtelmes képeket magáról. Így tett legutóbb is, amikor az ágyából jelentkezett be, a kép tanúsága szerint teljesen meztelenül.

Özönlöttek a like-ok és a rövid, de annál egyértelműbb vélemények. Nem kell különösebben magyarázni a dolgot, Enikő forr az erotikától, egy gyönyörű nő és modell, aki mindig tudja, hogy mivel hívja fel magára a figyelmet.

Gáspár Laci hollywoodi sztárként: menő szerelés, fullos verda – válaszolt is a kritikára

Ennyi volt, Xabi Alonso biztosan nem lesz Szoboszlaiék edzője

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool kiszállt a versenyből, így nem Xabi Alonso fogja követni a távozás előtt álló Jürgen Kloppot a kispadon.