18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Mickey egeres pizsamában tartóztattak le egy fegyveres nőt, négy ember megölésével gyanúsítják

Fotó: Unsplash/steven lozano
Külföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mind a négy áldozat életét vesztette a Clare megyei lakóházban történt lövöldözésben.

Letartóztattak egy nőt, akit utoljára Mickey egeres pizsamában láttak, miután lövöldözést követett el a michigani Clare megyében. A nőt, az 54 éves Judy Boyert csütörtökön fogták el, miután lelőtt négy embert, köztük két 39 és 36 éves férfit, akiket kórházba szállítottak, de életüket már nem tudták megmenteni.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Egy 85 éves és egy 61 éves férfit holtan találtak a lövöldözést követően, amely szerda este történt a Detroittól mintegy 257 kilométerre északnyugatra fekvő Clare városában. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt a két másik áldozattal, akiket később találtak meg az ingatlanban.

A rendőrség a délutáni incidens óta kereste Boyert, és csütörtökön 10:40-kor sikerült letartóztatniuk. A lövöldözés délután 4 óra körül történt a South Harrison Avenue-n, a Surrey Roadtól délre lévő Clare-i lakóháznál – írja az Independent.

John Wilson Clare megyei seriff, aki a lövöldözés után “fegyveresnek és veszélyesnek” minősítette a nőt, nem árulta el, hogy megállapított-e az indítékát, a nyomozás azonban folyamatban van, később pedig további részletekkel szolgálnak az ügy kapcsán.