Miami Nagydíj: Vettel nézetéből Norris látványos csattanása (videó)

Fotó: Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának második szabadedzésén a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 13. - 10:28

Sebastian Vettel és Lando Norris számára sem úgy alakultak a dolgok a Miami Nagydíjon, mint azt szerették volna.

A különbség az, hogy Norris összességében ismét remek szezont fut a McLaren volánja mögött, addig Vettelnek továbbra sem sikerülnek a dolgai, ami kissé aggasztó. Nem tudni, meddig marad a Forma-1-ben, de egy négyszeres világbajnokról beszélünk, és a közelében nincs a legjobb helyeknek.

Nyilván ez összességében még mindig az autón múlik, ugyanakkor láthattuk, hogy a Ferrarinál is voltak idők, amik igazán versenyképes csomagot kapott, mégsem történt meg a nagy áttörés, és 2007 óta nem nyertek címet az olaszok az egyéni bajnokságban.

Az elmúlt hétvégén megrendezésre került Miami Nagydíj új helyszínként mindenki számára jó lehetőséget jelentett. Ráadásul egy igen izgalmas helyszínről is beszélünk, ahol egy kisebb hiba is sokba kerülhet.

Miami Nagydíj: full extra a Ferraritól, Leclerc és Sainz a kulisszák mögött (videó)

Erre már a szabadedzéseken is láthattunk példát, többen megtörték az autójukat, és a versenyen sem úsztuk meg baleset nélkül. Tekintve, hogy milyen közel vannak a falak és nagy a tempó, Norrisnál garantált volt, hogy ebből baj lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.