Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Miami Nagydíj: Tom Cruise volt az F1-es hétvége legnagyobb sztárja (fotók)

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tom Cruise nem először járt F1-es hétvégén, és valószínűleg nem is utoljára, remekül érzi magát ezeken a hétvégéken.

A Forma-1 mezőnye eddig összesen öt futamot teljesített a 2023-as szezonból. Voltak igazán jó, és kevésbé izgalmas versenyek, de összességében nincs okunk arra, hogy panaszkodjunk, folyamatosan zajlanak az események.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Az amerikai hétvégék mindig érdekesek, már csak a VIP-vendégek miatt is. Számtalan sztár, világsztár jelenik meg a nagydíjakon, akik láthatóan jól szórakoznak, és igazán közel kerülhetnek az autókhoz.

Mondhatni extra bejárást kapnak a paddockban, ami mindig izgalmas, még azok számára is, akik nem először járnak F1-es eseményen. Tom Cruise is ott volt Miamiban, akárcsak Vin Diesel, a Halálos iramban sztárja.

Rajtuk kívül is voltak világsztárok, és nem is kevesen. Ez már önmagában megadta a vasárnap felütését, amire sokan voltak kíváncsiak, már csak az őrült szombati időmérő edzés miatt is a nem vár eredményekkel.

Alább egy fotós összeállítást találhatunk a VIP-vendégekről, köztük a Top Gun legendájával, aki remek formában van. Reméljük, sok filmje lesz még a veterán színésznek, mert amit csinál, az egyedülálló.