Miami Nagydíj: dupla onboard felvételen Vettel és Schumacher csattanása

Fotó: Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának otthont adó dzsiddai utcai versenypályán tartott sajtótájékoztatón 2021. december 2-án. A december 3-án kezdődő versenyt először rendezik Szaúd-Arábiában. MTI/EPA/AP/Haszan Ammar
not image

Takács Petra

2022. május 11. - 18:58

Egyik pillanatról a másikra keletkezett jelentősebb anyagi kár az Aston Martinban, amit Sebastian Vettel vezetett, de megint nem volt szerencséje.

Mélyrepülésében van Sebastian Vettel azóta, hogy megnyerte a négy egymást követő világbajnoki címét, legalábbis az eredményeket tekintve igent, leszámítva egy-két jobb szezont a Ferrarival.

Egyfajta megváltóként várták Maranellóban Fernando Alonso helyén, ám ebből semmi nem lett, ráadásul sok kritikát is kapott. Többen az ő nyakába varrták az elvesztett címet, és végül a Ferrari nem hosszabbított vele.

Jelenleg az Aston Martin versenyzője, és még a jobb helyekért sincs harcban, valami hasonlót élhet át, mint Alonso éveken át, akit minden idők egyik legjobb versenyzőjének tartanak, mégsem kaphatott olyan autót a Ferrari után , amivel a címért harcolhatna.

Három játékosnak is keresztbe tehet Haaland érkezése a Manchester Citynél

A Miami Nagydíjat sem úszta incidens nélkül Vettel, Michael Schumacher fiával találkozott össze, amiből nagy csattanás lett. A Haas német versenyzője sem szerencsés idén, nem jön ki számára a lépés, és akkor finoman fogalmaztunk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.