Miami Nagydíj: látványos videón Charles Leclerc újabb rajtelsősége (videó)

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának második szabadedzésén a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 8. - 06:51

A Ferrari kibérelte magának az első sort Miamiban, de közel sem biztos, hogy ez lesz a végeredmény vasárnap.

Ezen a hétvégén a csodálatos, napsütötte és különleges Miamiban vendégeskedik a Forma-1 mezőnye. A csapatok közül mindenki izgatottan várta a Miami Nagydíjat, ami rögtön valami megmagyarázhatatlan pluszt adott a pilótáknak.

Soha ezelőtt nem láttuk őket ennyit mosolyogni, több mint jókedvük van, remek hatással van rájuk a napfény, a laza amerikai hangulat, ami sehol máshol nem tapasztalható. Itt most valóban minden a show-ról szól, és arról, hogy az emberek jól érezzék magukat.

Rengeteg Ferrari-szurkoló látogatott ki az utcai pályára, ami csak most debütált. Már az első napon is voltak események, Valtteri Bottas hamar falhoz kente az Alfa Romeót, de Carlos Sainz Jr. sem úszta meg anyagi károk nélkül.

A sors furcsa fintora, hogy végül mindketten nagyot mentek a szombati időmérő edzésen. A leggyorsabb azonban Charles Leclerc volt, aki továbbra is vezeti a világbajnokságot, méghozzá magabiztosan.

Hamar megtanulta a pályát, hamar megtanult rajta gyorsan hajtani, mint azt a rajtelsőségét érő köréből is látni fogjátok. Az extra videó eléréséhez nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintanotok, és már indul is az onboard felvétel.