Ilyen egy sikertelen előzés a Miami Nagydíjon Vettel nézetéből (videó)

Fotó: Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzõje érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának elsõ szabadedzésére a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 7. - 14:26

Sebastian Vettel hirtelen arra lehetett figyelmes, hogy a volt csapatának autója megérkezik a bukótérbe egy sikertelen manőver végén.

Újra F1-es versenyhétvégét rendeznek az Egyesült Államokban, méghozzá Miamiban, ahol minden adott a nagy show-hoz. A szervezők rátettek egy lapáttal, és már az első napon rengetegen látogattak ki a helyszínre.

Azok, akik azt gondolják, hogy az amerikai közönséget nem érdekli az F1, inkább nézzék meg a lelátókat, és minden bizonnyal nemcsak a Haas F1 Team miatt váltottak ilyen sokan jegyet a nagy királykategóriás Miami Nagydíjra.

Egy egészen kiváló bajnokságot láthatnak, ráadásul az autók teljesen újak lettek, rájuk sem lehet ismerni. Minden izgalmas, látványos és egészen más, megannyi okunk van arra, hogy figyelemmel kövessük az eseményeket.

Kissé megingott Pep Guardiola önmagába vetett hite, nem biztos abban, hogy sikerre vezetheti a Manchester City-t

Miami egy teljesen új utcai pályával érkezett meg a 2022-es naptárba, nehéz szülés volt, éveken át zajlottak az egyeztetések. Talán most már sokkal kevesebben bánják a dolgot a lakók közül, mivel igazi motorsportot láthatnak, aminél nincs magasabb szint.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.