Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Megérkezett a 2022-es F1-es Mexikói Nagydíj hivatalos összefoglaló videója

Fotó: Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője beül autójába a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíjának rajtja előtt a mexikóvárosi Hermanos Rodríguez versenypályán 2022. október 30-án. MTI/EPA/EFE/Mario Guzmán
not image

Takács Petra

2022. október 31. - 07:43

A Forma-1 hivatalos videoszerkesztői ismét gyors munkát végeztek, és egy remek összeállítással készültek a rajongóknak a 2022-es Mexikói Nagydíjról.

Nem lehet azt mondani, hogy egy sokkolóan izgalmas és látványos Mexikói Nagydíjon lennénk túl, függetlenül attól, hogy a közönség kitett magáért. Újabb nézői rekord született, csordultig tele voltak a lelátók, mintha csak egy futballdöntőn érezhettük volna magunkat.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Erre biztosan nem lehetett panasz, míg a nagy akciók sajnálatos módon elmaradtak, így a Mexikói GP biztosan nem kerül be az idei év legjobb futamai közé. A verseny javarészt a taktikákról szólt, ami egyfelől izgalmas, másfelől a nézők többsége akciókat akar látni.

Az akciók sokszor elmaradtak, pedig lett volna előzési lehetőség, ám ez most így alakult. Max Verstappen pedig újra nyert, amivel rekordot is döntött, és még mindig nincs vége az idénynek.

Egészen elképesztő, amit a Red Bull és a holland világbajnok csinál idén, Mexikóban sem találták az ellenszert vele szemben. Könnyen lehet, hogy Lewis Hamilton nagy sorozata megszakad, és a pályafutása során először egy olyan évet teljesít, amikor nem nyer nagydíjat.

Verstappen viszont boldog, mert már 14 győzelmet aratott idén, amit soha ezelőtt nem sikerült megcsinálnia egy versenyzőnek sem. Tegyük hozzá, ehhez a hosszú naptár is hozzájárult, ugyanakkor a számok így is nagyon beszédesek, és ki tudja, mit hoz a jövő.

Ha kíváncsi vagy a 2022-es Mexikói Nagydíj hivatalos videós összefoglalójára, akkor csak kattints erre a linkre! Két verseny maradt hátra, amiket Brazíliában és Abu Dhabiban rendeznek meg november 13-án, illetve hét nappal később 20-án.