Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Mexikói nagydíj: a kor csak egy szám – Alonso reakcióideje a mai napig parádés

Mexikóváros, 2022. október 30. Fernando Alonso, az Alpine spanyol versenyzõje a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíjának rajtja elõtt a mexikóvárosi Hermanos Rodríguez versenypályán 2022. október 30-án. MTI/EPA/EFE/Luis Licona

Bense Róbert

2022. november 1. - 03:47

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta huszonéveseket meghazudtoló reakcióval rajtolt Mexikóban.

Fernando Alonso 41 évesen is a mezőny egyik legélesebb pilótája, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Mexikói GP-n mutatott rajtja. A spanyol produkálta ugyanis a legjobb reakcióidőt.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Alonsónak pedig esze ágában sincs visszavonulnia, a száguldó cirkusz Ibrája jövőre már az Aston Martinnal gyűjti tovább a pontokat, ugyanakkor az Alpine-nál töltött évekre is jó szívvel gondolhat vissza.

Annak ellenére is, hogy a műszaki hibák nem kerülték el, és idén is rengeteg pontot hullajtott el a technikai gondok miatt. Így volt ez Mexikóban is, hiába a parádésan gyorsan lereagált rajt.

Alonso még így is a legjobb idényét futhatja 2014 után, amikor még a Ferrarinál versenyzett. A spanyol azóta visszavonult, majd egy tengerentúli kanyar után ismét visszatért, az F1 pedig láthatóan még mindig a legjobb terep számára.

A következő hetekben egyébként még lesz dolga az Alpine-nál, lévén meg kell őrizni a 4. helyet a konstruktőri rangsorban, valamint biztosak lehetünk abban, hogy az Oconnal szembeni hátrányát is megpróbálja majd ledolgozni a spanyol.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.