Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Fotó: A gólszerzõ argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. A találkozó az argentin együttes 2-0 arányú gyõzelmével végzõdött. MTI/AP/LaPresse/Fabio Ferrari
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Argentína legyőzte Mexikót, azonban Canelo Álvareznek nem tetszett, ahogy a meccs után Lionel Messi ünnepelt az öltözőben. 

Az argentinoknak nem volt más választásuk, nyerni kellett Mexikó lenne, ha nem akartak idő lett búcsúzni a katari világbajnokságtól, és ezt meg is tették, Messi pedig egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből. 

A játékosok nagy ünneplést rendeztek az öltözőben a lefújás után, amely azonban nem nyerte el a mexikói bokszoló, Canelo Álvarez tetszését. 

A Daily Star arról ír, hogy a sportoló azokra a felvételekre reagált, amelyeken állítólag azt látni, ahogy Lionel Messi rálép egy mexikói mezre, majd megrúgja azt, miközben leveszi a cipőjét. 

Álvarez a Twitteren üzent Messinek: 

„Láttátok srácok, hogy Messi a mi mezünkkel és zászlónkkal takarítja a padlót. Jobb, ha imádkozik Istenhez, hogy ne találjam meg”. 

Sok Twitter-felhasználó azonban gyorsan reagált, és jelezték, hogy Messi egyszerűen csak levette a cipőjét a meccs után, ráadásul ő az egyik legtisztelettudóbb sportoló, akik sose tenne ilyet egy másik csapattal.