18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Térdével takarja meztelen kebleit Metzker Viki

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2022. május 14. - 04:03

Vikiben képtelenek vagyunk csalódni, olyan jól prezentálja a minőségi erotikát, hogy róla mindig szívesen írunk, ráadásul pokolian nagy bulikat csinál.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy aki kicsit is ebben a zenei világban mozog, mint Metzker Viki, Magyarország egyik legnagyobb lemezlovasa, egészen nyugodtan menjen el az egyik bulijára, mert hatalmas élményben lesz része.

A színes, egyedi és nagyon különleges személyiségek általában megosztóak az emberek számára, sokkal inkább amiatt is, mert nem merik vállalni magukat, és valamiért kirekesztik azokat, akik ezt megteszik.

Sok hírességet támadnak amiatt, hogy vállalja önmagát, például, ha imádja a magáról készült szexi tartalmakat. Egyesek pedig csak irigyek, és ezzel minden egyes nap szembesülnünk kell, ráadásul egyre rosszabb a helyzet.

Nagy Melanie elárulta, abszolút nem rendeződött a kapcsolata G.w.M-mel

Annak ellenérte, hogy Viki milyen erotikus tartalmakat oszt meg, messze annyira nem megosztó, de nyilván azok is sokan vannak, akiknek ez már túl sok. Mindenkinek máshol van a határ, ám az kétségtelen, hogy a DJ ezt minőségi módon tálalja.

Magyarország egyik leglátványosabb dekoltázsa is az övé, ezúttal a térdével takarta trükkös módon dús kebleit. 15 perc kellett ahhoz, hogy az emberek 1000 fölé tolják a like-ok számát a sztár Instagram oldalán.