Metzker Viki feltette a kérdések kérdését: PS vagy Xbox?

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Hujber Dávid

2022. január 10. - 02:07

Még érdekesebb kérdés, hogy valóban a kérdésre figyelnek a követők, vagy másra, hiszen a híres DJ pólóban ül a kanapén, fedetlen lábakkal.

Állandó kérdést jelent a játékosok világában, hogy a konzolok vagy a számítógép a jobb. Mindkettőben hatalmas a potenciál, és mindkét platform mellett szólhatnak érvek, illetve ellenérvek.

Ádáz csatákat vívnak egymással a játékosok a különböző fórumokon, hogy melyik platform a jobb. Nyilván egy konzol lehetőségei korlátozottabbak, mivel a számítógépet bármikor fejleszthetjük, például egy új videokártyával.

A másik oldalon általában az ár áll, hiszen a konzolok olcsóbbak, mint egy erős gamer gép, és manapság az új generációk már egészen lenyűgöző grafikát képesek nyújtani, közelebb is kerültek a számítógépek szintjéhez.

Felülnézetből is káprázatosan néz ki Nemazalány ágyon fekve

Hosszú távon még közelebb kerülhetnek, de soha nem fog eldőlni ez a csata, ahogyan az sem, hogy PS vagy Xbox. Ez a másik nagy harc, ami szintén erősen foglalkoztatja a játékosokat, és úgy védik a saját kedvenc márkájukat, mintha az a világ legfontosabb kérdése lenne.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.