Olyan formás Metzker Viki feneke, mint egy tökéletes sípálya

Fotó: Instagram/Metzer Viktória
not image

Takács Petra

2021. december 30. - 02:07

Igen meredek sípálya lenne, ha Viki formás fenekéről formáznák azt, a híres DJ vérében van a divat, az extravagáns megjelenés.

Minden sztárt másért kedvelik az emberek, valakit a karaktere miatt, valakit a megjelenése miatt, más másokat a tehetsége miatt. Sok szempont játszik szerepet abban, amikor valaki mellett letesszük a voksunkat, és követni kezdjük a közösségi médiában.

Nagyon nagy a harc a sztárok között, de azok, akik rendkívül természetesek és közben érdekesek is, folyamatosan fent tudják tartani az érdeklődést. Ennek egyik élharcosa a híres DJ, aki ráadásul még nagyon tehetséges is.

Megszámolhatatlan buli van Metzker Viki mögött, aki az egyik kedvenc lemezlovasunk. Nehéz lenne szavakba önteni azokat a bulikat, ahol ő szolgáltatja a zenét, egyszerűen csak menjetek el, és éljétek át.

Exatlon Hungary All Star: Pap Dorcinak üzenik, hogy ne legyen annyira elszállva magától

Ez nem a reklám helye, ám Viki valóban kivételes módon ért a szórakoztatáshoz, és közben a megjelenésével is sokat ad hozzá a show-hoz, Nemigazán láttuk rajta ugyanazt a szettet, mintha végtelen lenne a ruhatára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.