Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Különleges videós felvételek Metzker Viki álomesküvőjéről

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 02:03

Egyelőre hetekről van szó, de egy jó házasság ismérve, hogy évek múltán is boldogan gondol vissza az ember esküvőjére. Ilyenkor pedig azt kívánjuk, hogy bárcsak minden hónapban át tudnánk mindezt élni.

Egy esküvő sok szempontból megismételhetetlen, még akkor is, ha az ember többször házasodik meg az élete során, mert ugye erre is van példa. Igazi rekorderek is vannak, ám ideálisabb, ha mindez csak egyszer történik meg, és olyasvalakihez megyünk hozzá, aki mellett leélnénk az életünket.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Sajnos még mindig sok esküvő végződik válással, sokszor igen hamar, és ezt nem jó látni. Ugyanakkor ott vannak az ellenpéldák, és nem azokra gondolunk, akik közben boldogtalanok és megcsalják a másikat.

Metzker Vikiék annyira jó párost alkotnak, hogy őket valóban el tudjuk úgy képzelni, hogy együtt öregednek meg. Szép történet az övék, minden adott az életükben ahhoz, hogy igazán boldogok legyenek, és az esküvőjük is tökéletes volt.

Megyeri Csilla szexi szelfije felforrósítja a levegőt

Viki már több fotót is megosztott a nagy eseményről, most azonban eljött az idő, hogy videó formájában is lássunk pár részletet. A rajongók régóta várták ezt a pillanatot, és nem kell csalódniuk, különleges felvételeket kaptak.

Lapozó: 1 2