Csak ámulni lehet Metzker Viki bikinis testén, nagyon-nagyon pirít

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2021. augusztus 3. - 03:10

Ha azt írjuk, hogy nagyon rendben van a híres és méltán elismert formája, akkor finoman fogalmaztunk.

Metzker Viki eddig is nagy népszerűségnek örvendett, de a java még csak most jön. Érdemes lesz figyelni a közösségi médiában elért számait, amik most sem rosszak, hiszen már több mint 204 000 követője van az Instagramon.

Hamarosan azonban az év egyik legnagyobb televíziós dobásában lesz jelenése a TV2-nél, ahol sok új követőt, rajongót szerezhet. Az egész ország megismerheti, még azok is, akik alapesetben más zenét kedvelnek, de odalehetnek érte a karaktere miatt.

Minden esélye megvan arra, hogy sokáig jusson a Dancing with the Stars második évadában, amit már izgatottan várunk. A kulisszák mögött gőzerővel zajlanak az előkészületek, és természetesen már mindenki gyakorol.

Viki előtt élete legnagyobb kalandja és kihívása állhat, ami hatalmas élményekkel szolgálhat számára. Nagyon kíváncsiak vagyunk a tánctudására, de van egy olyan érzésünk, hogy kicsit sem fogunk csalódni.

Videón, ahogy Gáspár Zsolti a hátán viszi Vasvári Vivient

A híres DJ közben egy dögös pink bikiniben ismertette az augusztusi programját, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan vége a nyárnak. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elrepült ez a pár hónap, de van még pár nagy bulija Vikinek szeptember előtt.