Indítsuk a hetet Metzker Viki nagyon erős, extrán-szexi bikinis képével

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2021. június 29. - 02:09

Fogalmazzunk úgy, Vikinek minden adottsága megvan ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, és a bikinik igen masszívan állnak rajta.

Metzker Viki már önmagában egy feltűnő jelenség, karakter, akit sokan szeretnek. Nem véletlenül, mivel mindemellett Magyarország egyik legjobb lemezlovasáról beszélünk, aki rendre hatalmas bulikat csinál.

A COVID őt is nagyon negatívan érintette, mivel hónapokon át nem csinálhatott bulikat, de ennek az időszaknak vége, a sok beadott oltás lehetővé tette, hogy újra zöld jelzést kapjanak a bulik. Viki azóta már nem egy emlékezetes partin zenélt, de a java még hátravan.

Sokan szeretnék őt látni és a zenéjére bulizni, mert akik már voltak a bulijain, azok tudhatják, hogy maximalista és valóban odafigyel arra, hogy hogyan reagál a közönség, és ennek megfelelően választ zenét.

Te jó ég, milyen szexin áll ez a ruha Tolvai Renin

Igazi profi, aki hatalmas tapasztalattal bír, és nem véletlen, hogy ennyi helyre hívják. Emellett sokak ideálját testesíti meg, és nem ritkák tőle az igazán erotikus képek. Többek között bikiniben is nagyon erős, csodálatosan mutat bennük.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.