„Korrekt módon oldották meg” a válást Mészáros Lőrincék

Mészáros Lõrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke beszédet mond a Kokas Ignác festõmûvész mûveit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepségén 2019. szeptember 28-án. A kiállítóhely a Váli-völgyben született, ott felnövõ Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas mûvész hagyatékának jelentõs részét mutatja be. MTI/Bodnár Boglárka
not image

Nagy Noel

2021.június.10 - 20:45

Mészáros Lőrinc, Magyarország legvagyonosabb vállalkozója az Indexnek adott interjújában beszélt többek között a korábbi feleségével való különválásról.

A magyar közéletben vitatott figurának számító Mészáros az Index számára adott interjút, mely teljes terjedelmében a holnapi nap folyamán fog megjelenni. A hírportál erről most közölt egy előzetest, melyből kiderült Mészárosék válásának körülménye.

A 445 milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező vállalkozó még tavaly szeptemberben vált külön a feleségétől, akivel összesen 36 évet töltöttek együtt házasságban. Mint elárulta, sosem feledi a feleségével együtt töltött három és fél évtizedet, amiért „mindig hálás lesz”.

Mészáros elmondása szerint sikerült „békében, korrekt módon megoldani” a különválást, ami miatt nagyon örül. Mint az egész médiát bejárta a hír, azóta ismét újra rátalált a vállalkozóra a szerelem, méghozzá Várkonyi Andrea műsorvezetővel.

„Az elmúlt időszakban akartunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk” – fogalmazott a vállalkozó, valamint megerősítette, hogy igazak a híresztelések, rövidesen tényleg meg fogják ejteni az esküvőt.