Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Mesterien soroz Lola bokszedzés közben (videó)

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik egy végtelenül törékenynek nőnek gondolják Lolát, valószínűleg tévednek, mert egy minden szempontból erős nőt láthatunk.

A női nem rettentő erős, sok szempontból még erősebbek is, mint a férfiak. Vannak, akik ezen csak kacagnak, ugyanakkor számos helyzet bizonyította, hogy a nők kitartóbbak és erősebbek tudnak lenni, nem is kevés helyzetben.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Itt nemcsak a fizikális szempontokat kell figyelembe, venni, mert az igazán erős emberek mentálisan és fejben vannak ott a topon. Ez persze nem zárja ki azt, hogy valaki fizikálisan is erős, hiszen mindent az elme irányít.

Emiatt is láthattunk már olyan szituációkat, amikor egy jóval kisebb ellenfél győzött a nagy ellen. A csinos és szép magyar énekesnő, Lola például imádja a bokszot, ami továbbra sem nevezhető női tömegsportnak.

Viszont egyre többen űzik, és Lola többek között ennek köszönhetően is rendkívül formás. Emellett komoly állóképességet is ad a boksz, nem beszélve a reakcióidők, a reflexek javulásáról, főleg, ha egy igazán jó edzője van az embernek.

Lola nagyon elégedett az edzőjével, ő pedig az énekesnő által elvégzett munkával. Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzétek meg Lola legújabb bokszvideóját, amit erre a linkre kattintva érhettek el.