Megvan, mikor indul az RTL Klub új műsora, a Mestercukrász Liptai Claudiával

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021.június.15 - 15:29

Egyáltalán nem kell már sokat várnunk arra, hogy megnézhessük az RTL Klub új műsorának első epizódját, ami a Mestercukrász lesz.

Június 28-tól lesz látható az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb tagja: a Mestercukrász – az édesszájú Konyhafőnök. A vadonatúj gasztroreality háziasszonya Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat – olvasható az RTL Magyarország közleményében.

A Mestercukrász – az édesszájú Konyhafőnök (gyártó: Solaz Média) az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában.

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. Ahogy azt a nézők már A Konyhafőnökben is megszokhatták, a Mestercukrász adásaiban is két feladatban küzdenek meg a versenyzők a továbbjutásért.

Megjelent Istenes Bence új dala, a Gólkirály, pont a magyar-portugál napján

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz Juhos József mestercukrász, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.