Mestercukrász: Liptai Claudia megszólalni sem bírt a nevetéstől, majd a kukában landolt a torta

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. június 29. - 12:48

Talán még Liptai Claudia sem gondolta, hogy már az első adás ideje alatt ilyen jól fog szórakozni, nem bírta abbahagyni a nevetést.

Az RTL Klub meglepte a nézőket, és még július hónap előtt műsorra tűzte a Mestercukrászt, ami a Konyhafőnök mintájára készült, teljesen más szereplőkkel. Liptai Claudia lett a sztárműsorvezető, akitől nem áll távol a cukrászat, így ő is képben van a szakmát illetően.

Két profi van a segítségére, akik irányítják a feladatokat, és meghozzák a legnehezebb döntéseket. Érdekes figurák jelentek meg a stúdióban, akik közül páran nagyon szórakoztatóak, és már az első adás ideje alatt sok vicces pillanat született.

Egy tortát tálaltak a zsűri elé, majd jöhetett a kóstolás, ami nagyon vicces pillanatokat szült, hiszen kiderült, hogy a torta még meleg, hiába volt a hűtőben. Ekkor Liptai olyan nagy nevetésbe kezdett, hogy nem tudta abbahagyni.

Indítsuk a hetet Metzker Viki nagyon erős, extrán-szexi bikinis képével

Claudia azt mondta, nem hitte, hogy meg tudják lepni, de most sikerült, hiszen erre távolról sem számított. Megszólalni sem tudott: „Olyan édes vagy, mint a tortád.” – mondta a versenyzőnek a műsorvezetőnő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.