Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

„Messit akartam” – Ronaldo új edzője korán kezdi a viccelődést

MTI/EPA/AL-NASSR CLUB HANDOUT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Al-Nassr trénere, Rudi Garcia ledobta a humorbombát, kérdés, Ronaldo mennyire lesz vevő rá.

A Lille, a Roma, a Marseille és a Lyon egykori edzője megkockáztatott egy viccet Ronaldo leigazolása kapcsán. A portugál játékos még nem reagált rá, Garcia mellett ugyanakkor Erik ten Haag is megemlítette Ronaldót.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Míg előbbi inkább viccelt, utóbbi kissé sértődötten reagált a sajtó érdeklődésére, és csak annyit mondott a Wolverhampton ellen aratott idegenbeli győzelem után, hogy „nem beszélek a múltról”.

Rudi Garcia vélhetően csak ártatlan viccnek szánta azt a kijelentését, miszerint Lionel Messit a katari vb-döntőt követően azonnal Szaúd-Arábiába akarta csábítani – számolt be róla a 90min.com.

Messi persze marad Párizsban, és az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a tavalyi teljesítménye szerződéshosszabbítást ér a PSG-nél. Az argentin klasszist szóba hozták amerikai csapatokkal is, de Messi egyelőre maradna Európában.

Ronaldo számára ezzel szemben nem volt visszaút, egyetlen ajánlatát Szaúd-Arábiából kapta, az Al-Nassr viszont busásan megfizeti, a hírek szerint a kétéves szerződésért, majd a vb-nagyköveti munkájáért cserébe mintegy 200 millió eurónak megfelelő összeget kap.