Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Messi várhatóan pár évig még az európai porondon maradna

TÉMÁK:
#Lionel Messi #PSG
Loszaíl, 2022. november 26. Az argentin Lionel Messi szabadrúgásra készül a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. MTI/AP/Jorge Saenz
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az argentinok 35 éves klasszisa a világbajnokságon is bizonyítja, hogy továbbra is helye van az európai topfutballban.

A Mexikó elleni csoportmeccsen lényegében a hátára vette Messi az argentin válogatottat, az pedig továbbra is egyértelmű, hogy a két katari mérkőzésen két gólt jegyző klasszis még mindig éhezik a sikerre.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez valószínűleg a PSG-nél is így van, hiszen a klub régóta hajszolja a Bajnokok Ligája győzelmet, a trófeát pedig Messi is 7 éve emelhette utoljára a magasba, igaz, akkor még a Barcelona csapatával.

Messi a gyengébb tavalyi teljesítményét követően idén végre újra formába lendült, ez pedig egycsapásra megszüntette azokat a pletykákat, mely szerint idő előtt távozna Párizsból, sőt, manapság már inkább a hosszabbításról beszélnek – írja a Sky Sports.

Az argentin ugyan csak januárban fogja mérlegelni a lehetőségeit, az szinte biztosnak tűnik, hogy a David Beckham nevéhez köthető Inter Miami csapatának még várnia kell arra, hogy soraiban tudhassa Messit.

A PSG a hírek szerint állítólag már megkezdte a tárgyalásokat Messivel a hosszabbítást illetően, azonban a hétszeres Aranylabdás azzal hárította a párizsiak közeledését, hogy szeretné megvárni a világbajnokság végét.