Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Messi kezdi érteni, hogy a PSG-nél más a helyzet, mint Barcelonában

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Leo Messi a hosszú és sikeres barcelonai időszaka alatt megszokta, hogy olyan kéréseket fogalmaz meg, amelyeket a katalánok szinte mindig teljesítenek, azonban hamar tudatták vele, hogy Párizs nem Barcelona.

Leo Messi hosszú és sikeres Barcánál töltött időszaka alatt megszokta, hogy olyan kéréseket fogalmaz meg, amelyeket a katalán klub szinte mindig elfogadott. Az argentin volt a klub emblematikus alakja, ezért fokozatosan átvette a döntéshozatali folyamatokat. Éppen ezért az argentin a Paris Saint-Germainhez érkezésével megpróbálta ugyanezt az utat követni, azonban elkezdte megérteni, hogy a Camp Nouban élvezett kiváltságok Franciaországban nem maradnak meg.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Ennek első példájával akkor találkozott, amikor Mauricio Pochettino lecserélte, amely bosszantotta Messit, aki hozzászokott ahhoz, hogy csak akkor cserélik le, amikor ő is úgy gondolja. 

Francia lapértesülések szerint Leo Messi az édesapja és Nasszer Al-Khelaïfi közötti tárgyalások során Jorge Messi próbálta megoldani Kylian Mbappé pótlásának problémáját, mégpedig Luis Suárezzel. Messi édesapja az Al-Khelaïfinak kifejtette, hogy a három játékos között remek a kapcsolat, és a pályán is megértik egymást, valamint azt, hogy az uruguay-i sztár szerződtetésével sokkal könnyebb lesz Messi számára a párizsi beilleszkedés – írja az El Nacional

A PSG elnöke azonban nem érezte úgy, hogy szeretné megismerni a híres MSN-t, amely a Barcelonában remekelt, és sorra győzelemre vezette a katalánokat. A párizsi klub vezetője elzárkózott az uruguayi csatár szerződtetésétől, tekintve, hogy Suarez már sportkarrierje végén jár. Messi kezdeti csalódottsága később elszállt, hiszen megértette, hogy Kylian Mbappé maradásával nőnek az esélyei a Bajnokok Ligája győzelemre. 

Sőt, kedden, amikor Neymar izomsérülés miatt nem léphetett pályára, Leo Messi és Mbappé nagyszerűen megértették egymást a Red Bull Leipzig ellen kiharcolt győzelemben.