Messi közel 300 perc alatt sem lőtt gólt a francia bajnokságban (videó)

Fotó: Twenty20
not image

Hujber Dávid

2021. október 25. - 10:29

Lionel Messinek egyelőre nemigazán megy a játék a PSG-ben, hiába van körülötte egy álomcsapat, a Barcában egy gyengébb kerettel ipari mennyiségben volt képes termelni a gólokat.

Messi mindenképpen a Barcelona játékosa szeretett volna maradni, de ez nem volt lehetséges a katalánok pénzügyi helyzete miatt. Nem sokkal később már Párizsban volt, ahol félistenként köszöntötték.

Akkor úgy tűnt, minden varázslatos lesz, és a PSG megállíthatatlanul tör majd előre, de továbbra sem akar működni a Messi-Neymar-Mbappé tengely, ami kissé aggasztó, mert minden adott lenne hozzá.

Mbappé maradt még egy szezont, nem adták el a Real Madridnak, és bíznak benne, hogy ez így is marad, de jelenleg nagyobb kérdés, hogy Messi mikor indul be a gólgyártással, amivel még mindig adós.

A Bajnokok Ligájában nem teljesít rosszul, eddig három mérkőzésen lépett pályára, és három gólt szerzett 270 perc alatt. A Ligue 1-ben azonban nem megy neki igazán, 280 perc alatt egyelten egy gól sem került a neve mellé.

Eddig négy mérkőzésen szerepelt a francia bajnokságban, legutóbb a Marseille ellen, ám az ősi rivális ellen sem tudott mit tenni. Az legalább jó hír, hogy a PSG előnye így is magabiztos, 28 pontot számolnak az élen, míg a Lens csak 21-et a második helyen.

Sir Alex Ferguson reakciója mindent elmond a United kínos vereségéről (videó)

A PSG a Marseille elleni idegenbeli meccsen az 57. perctől Hakimi piros lapja miatt emberhátrányban játszott, így ez inkább volt egy pontmentés a részükről. Alább a hivatalos összefoglaló videót láthatjátok az eseményről, többek között Messi megmozdulásaival.