Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Messi jelenlegi teljesítménye újabb két évet érhet a PSG-nek

Párizs, 2022. február 15. David Alaba (k), a Real Madrid és Lionel Messi (b), a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott mérkõzésen Párizsban 2022. február 15-én. MTI/EPA/Yoan Valat

Bense Róbert

2022. október 1. - 09:21

Tavaly még az a hír is felröppent, hogy Messi már a 2022-es szezont is máshol kezdi meg, ehhez képest ma már a hosszabbításról beszélnek a csapat berkeiben.

Az együttes új vezetése nagyon úgy tűnik, hogy Neymar és Messi helyét is megtalálta a csapatban, az meg már csak hab a tortán, hogy még Mbappé is a PSG-nél maradt. Campos és Galtier pedig állítólag a jövőben is számol ezzel a trióval.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Messi is egyike azon játékosoknak, akiknek jövő nyáron lejár a szerződése a PSG-nél, azonban van a szerződésében egy opció, ami alapján további egy évvel meghosszabbíthatnák azt. Most azonban már nem is egyről, hanem két szezonról beszélnek – írta meg a Fichajes.

A 35 éves argentin klasszis a felejthető tavalyi év után úgy tűnik, idén végre sikeresen beilleszkedett a csapatba, 11 mérkőzésen hatszor volt eredményes és nyolc asszisztot osztott ki, természetesen alapembere Galtier együttesének.

Annak ellenére, hogy a PSG egyik legjobban fizetett játékosa, vélhetően megpróbálják Párizsban marasztalni, más kérdés, hogy nemrégiben a Barcelona is kijelentette: elhárultak a gazdasági akadályok Messi visszatérése elől.

Mindeközben az Egyesült Államokba is csábítják, bár ilyen formában vélhetően egy jó darabig még nem a levezetésen fog gondolkodni. Azt a döntést viszont már sokkal nehezebb lesz meghoznia, hogy a PSG-t segítse újabb trófeákhoz, vagy visszatérjen a Barcelonához, ahol pályafutásának legnagyobb sikereit elérte.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.