Megtört a jég, Messi ismét nagyinterjút adott: „Nem hibáztam”

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. október 7. - 08:29

Lionel Messi hosszú idő után ismét nagyinterjút adott, ami ezen a héten szombaton jelenik meg a sajtóban.

Messi a nyári átigazolási szezon utolsó felében csatlakozott a párizsi sztárklubhoz, ahol egyelőre nem ontja magából a gólokat. Mintha még mindig nem vette volna fel a ritmust, és a félelmetesnek tartott Messi-Neymar-Mbappé trió sem működik.

Egyre több kritikát kapnak emiatt a játékosok és Pochettino, akinek a helyére Zidane-t nézhette ki a PSG. Az argentin legenda csak ritkán ad interjút, és a nyári átigazolása óta nem volt példa arra, hogy nagyinterjú jelenjen meg róla.

Az RMC Sport beszámolója szerint október 9-én, szombaton jelenik meg Messi legújabb nagyinterjúja, amit a France Footballnak adott. A hatszoros aranylabdás legenda természetesen címlapot kapott a magazinnál, és a klub mezében feszít.

Az interjúból egyelőre nem adtak ki részleteket az előzetes részeként, kivéve egy mondatot: „Nem hibáztam.” Nehéz másra gondolni, mint arra, hogy a PSG-hez igazolt, miután nem hosszabbíthatta meg a szerződését a Barcelonával.

Florent Torchut újságíró, aki ott volt az interjú idején Messivel, adott néhány információt, hogy mire számíthatunk a sajtóanyag kapcsán. Természetesen a PSG-ről is szó fog esni, arról, hogy milyenek voltak számára az első lépések, de a Neymarral és a Mbappéval való kapcsolatára is kitért.

Szintén érdekes téma a november végén kiosztásra kerülő 2021-es aranylabda, amit közel sem biztos, hogy Messi kap meg. Erről ugyancsak mondott pár szót, akárcsak a Copa América megnyeréséről, ami hatalmas vágya volt.