Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Bámulatosan vonzó és gyönyörű nő Messi felesége

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Antonela Roccuzzo egy igazán szerencsés nő, de Lionel Messiről sem feledkezhetünk meg, aki ugyancsak szerencsés, hogy ilyen felesége van.

Lionel Messi és Antonela Roccuzzo nemrég Szaúd-Arábiában járt a gyerekekkel. Remekül érezték magukat, és nem kizárt, hogy hamarosan ők is a sivatagi helyszínre költöznek, akárcsak tették azt Cristiano Ronaldóék.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sok közös családi ebédet azért ne várjunk közöttük, bár Messi és Ronaldo kapcsolata közel sem rossz, mint azt sokan vizionálják. Ugyanakkor nem ugyanabban a csapatban játszanának, ráadásul az Al Nassr riválisa még többet fizetne Messinek.

Elképesztő összegekről van szó, de az már biztosnak tűnik, hogy Messi és családja hamarosan elhagyhatja Párizst. Barcelona lehet még reális úti cél, ahol a korábbi életüket élték, és az az igazi otthonuk.

Hamarosan minden kérdésre választ kaphatunk, viszont az nem kérdés, hogy Antonela Roccuzzo a világ egyik legvonzóbb nőjének is mondhatja magát a hírességek között. Lenyűgöző formában van a sztáranyuka, és erre is büszke lehet.

Szereti az elegáns ruhákat, a divatot, amik nagyon jól állnak neki. Mindeközben már több mint 35,2 millió követőt számol az Instagram oldalán, ahol tömegével kapja a dicséreteket és a like-okat.