Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Messi egy esetben hajlandó lehet maradni a Barcelonánál, vagy talán még akkor sem

Az elnökjelölt szerint egyvalami tarthatja Lionel Messit Barcelonában, és az nem a pénzhez köthető, amiből már így is bőven van neki.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az elnökjelölt szerint egyvalami tarthatja Lionel Messit Barcelonában, és az nem a pénzhez köthető, amiből már így is bőven van neki.

Kedd este robbant a bomba az átigazolási piacon, amikor kiderült, hogy Lionel Messi értesítette a Barcelona illetékeseit a távozási szándékáról. Igazán akkor telhetett be nála a pohár, amikor az új edző. Ronald Koeman azt mondta, hogy ha visszatér a csapathoz, nem lesznek kiváltságai, és mindent meg kell tennie a Barcelonáért. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Az argentin kissé felkaphatta ezen a vizet, mert szerinte nincsenek kiváltságai, és másnak sem. Ezek után könnyebb volt eldöntenie, hogy menni akar, és meg is kezdte az egyeztetéseket a Manchester City-vel, miközben a PSG, az Inter Milan és a Manchester United is közelről figyeli a helyzetet.

KOEMANNAK EGY MONDAT IS ELÉG VOLT MESSI TÁVOZÁSÁHOZ?

A 33 éves rekorder szerződésében szerepel egy záradék, ami lehetővé tenné a távozását, a kontraktus egyoldalú felbontását. Ez a záradék azonban május utolsó napján lejárt, de Messi szerint mivel a koronavírus miatt tovább tartott a szezon, joga van az opcióra.

Victor Font, aki a Barcelona egyik elnökjelöltje, úgy látja, hogy Messi abban az esetben még a csapatnál maradhat, ha a jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu azonnal távozik, és nem vár márciusig a választásokkal.

„Ha van lehetőség Messi maradására, függetlenül attól, hogy ez mennyire kicsi, akkor az Bartomeu lemondásával jár.” – idézte a goal.com Font nyilatkozatát az Onda Cerótól. „Messi 20 éve van itt, és ez a döntés sokba kerül neki, de egyúttal a csalódottságát is jelzi.”

„Leo a Barcelona legendája, és nem tudom elképzelni, hogy bírósági úton távozzon. A szervezet érdekében remélem, hogy jól tudják kezelni a szétválást. Azok, akik Messi környezetében vannak, azt mondták nekem, hogy a döntés erős lábakon áll. Ez nem két nappal ezelőtt történt, még a lisszaboni vereség előtt. Korábban már figyelmeztettünk, hogy ez megtörténhet.”

Ugyanakkor az Onda Cero arról ír, Messi távozási szándékai annyira komolyak, hogy az aktuális elnök lemondása esetén is menne.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-folyamat-beindult-messi-es-guardiola-mar-elkezdtek-beszelni-az-atigazolasrol-a-manchester-citynel/

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.