Clouds
21 Budapest
Dollár
359,81 Ft
Euró
389,59 Ft
Font
433,03 Ft
Bitcoin
22,966 $

Így nyaral Messi az Alpokban a családjával (fotók)

Fotó: Az argentin Lionel Messi, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi és családja ezúttal nem egy távoli meleg helyre utaztak, hanem maradtak Európán belül, és az Alpokat választották.

Lionel Messi élete kissé átalakult azzal, hogy hosszú évek után elhagyta Barcelonát. A katalán csapat nem tudta megtartani a pénzügyi problémái miatt, és az argentin világsztár számára is nehéz volt a búcsú.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Valószínűleg ezzel még nem ért véget a történet, és egy nap Messi visszatérhet, csak nem játékosként. Akkor pedig újra a szeretett városukban élhetik az életüket, amit abszolút az otthonuknak tekinthetnek.

Most sem panaszkodhatnak, hiszen Párizsban is fényűző életet élhetnek, mindenük megvan, ami csak kell. Igaz, Franciaország teljesen más, mint Spanyolország, kezdve a kultúrával, a szokásokkal, és így tovább.

Ugyanakkor a francia helyszínek is különlegesek, nem beszélve a helyi konyháról. Párizsban pedig mindig zajlik az élet, Messi közben igyekszik mindent megadni a családjának, amit csak tud, ami nemcsak a pénzen múlik.

Legutóbb is együtt kapcsolódtak ki, az Alpok felé vették az irányt, ahol láthatóan remekül szórakoztak. Messi mindig akkor a legboldogabb, ha a családjával lehet, ez minden róluk készült fotón jól látszik.