Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Így nézett ki Lionel Messiék karácsonya (fotók)

Fotó: Az argentin Lionel Messi, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Meghitten és boldogan ünnepelt a család, akik számára az idei lehetett a legkülönlegesebb karácsony.

Lionel Messi és Antonela Roccuzzo nagyon régóta alkotnak egy párt. Gyakorlatilag elválaszthatatlanok, és hamar eldőlt, hogy családot alapítanak, miközben már három gyermeket nevelnek.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A sors úgy hozta, hogy három fiúk született, és nem kizárt, később futballisták lesznek. Erre van „némi” esély, tekintve, hogy az édesapjukat minden idők legjobb játékosának tartják, aki világbajnoknak is mondhatja magát.

Később még inkább fogják értékelni, amit az apjuk elért, és az sem kérdés, hogy Messi nagy űrt fog maga mögött hagyni, amikor visszavonul, hasonlóan, mint anno Pelé és Maradona, de hosszú a lista.

Messi nemrég még Katarban rúgta a bőrt a világbajnokságon, és ha drámai körülmények között is, végül meg tudta szerezni a trófeát, ami hiányzott a vitrinéből. A családja is vele tartott, együtt ünnepeltek, most pedig csak maguk lehetnek karácsonykor.

Az argentin aranylabdás rekorderre ráfér a pihenés, és a család szereteténél nincs fontosabb számára. Természetesen az ajándékok sem maradhattak el, ahogyan a hatalmas karácsonyfa az előtérben.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi és Csuti közös edzése a parasztházban (videó)