Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Így ugrált és énekelt a félmeztelen Messi az argentin öltözőben, kupával a kezében

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 12. - 11:34

Lionel Messi rendkívül boldog volt, hiszen pályafutása eddigi legfontosabb trófeáját gyűjtötte be, ami mindig különleges lesz számára.

Az ember azt gondolná, hogy egy annyit nyert világsztár, mint Messi, már nem tud annyira örülni egy győzelemnek, mint sok évvel ezelőtt. Azok, akik ezt gondolják, tévúton járnak, mert az argentin most boldogabb, mint valaha.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Noha korábban már többször nyert spanyol bajnokságot és Bajnokok Ligáját, miközben az aranylabda is az övé lett, a Copa América címe mindennél fontosabb lehet. Ez talán, amiatt is van így, mert közel 30 esztendő telt el a legutóbbi argentin siker óta.

Messi a karrierje kezdete óta üldözte a nagy trófeát, és valószínűleg ez volt az utolsó esélye arra, hogy övé legyen a hőn áhított aranyérem. Brazília ellen döntőztek a hétvégén, és ha csak egy góllal is, megnyerték a tornát.

Elképesztő eufória tört elő a játékosokból, Messi is azonnal zokogásba kezdett, akit a felesége már várt a repülőtéren. Onnan pedig haza vezetett az útjuk, ahol szintén volt fogadóbizottsága a legendás játékosnak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.