Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

30-40 gól esik ki Barcánál Messi távozásával, és alig van csatár

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koeman második szezonja sokkal nehezebbnek ígérkezik Messi kiesésével és a sérülésekkel, miközben szinte lehetetlen igazolniuk.

A holland szakember az első idényében akár bajnokságot is nyerhetett volna a LaLigában, de a végén megtört a lendület, és nem várt pontokat hullajtottak, aminek a végén az Atletico Madrid lett a bajnok.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Komoly hibát követtek el azzal, hogy elengedték Suarezt, aki nagyban hozzájárult az Atletico sikeréhez, ráadásul nem tudták pótolni. Messinél már ez kiverhette a biztosítékot, és nem véletlenül akart távozni.

Egy évvel később fordult a kocka, még a fizetése 50%-ról is lemondott volna, ám így sem maradhatott a gazdasági kérdések miatt, és már Párizsban dolgozik a PSG-nél. A katalánok törhetik a fejüket, miképpen oldják meg a helyzetet, mert Messi kiesésével 30-40 gólt kellene pótolniuk, ami nem kevés.

A Mundo Deportivo szerint Koeman emiatt továbbra is azt kéri a vezetőségtől, hogy szerezzenek neki egy új csatárt, sokkal inkább amiatt is, mert Aguero körülbelül novemberig kidőlt egy sérülés miatt, és Dembelé sem lesz elérhető a következő hónapokban az újabb operációja végett.

Pedriben és Fatiban lehet bízni, bár még csak most tértek vissza, míg Braithwaite soha nem volt gólgyáros és hamarosan eladhatják a Premier League-be. Az újonnan érkezők közül Depay lehet a gólfelelős, de tőle sem várható el, hogy pótolni tudja Messit, és ugyanez igaz Griezmanra.

Emiatt a keret több sebből vérzik, és ezek nem jó hírek. Az MD úgy tudja, a Barca mindent megtesz annak érdekében, hogy eleget tudjanak tenni Koeman kérésének, és valahogy szerezzenek egy „kilencest”, mert nem szélsőt akar a szakember.

Ha nem járnak sikerrel, akkor a tartalékcsapattól Manaj jöhet szóba, aki az előszezonban már betalált, de nála is benne van a pakliban, hogy augusztus 31. előtt eladják.