Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Messi: Argentína végre megérkezett a világbajnokságra

Fotó: Az argentin Lionel Messi ünnepel, miután berúgta az elsõ gólt a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkõzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. MTI/AP/Ariel Schalit
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az első meccs a vb-n nem úgy alakult Argentína számára, hogy szerették volna, de a második fordulóban sikerült javítani, miután 2-0-ra legyőzték Mexikót.

Argentína számára létkérdés volt, hogy győzelmet arassanak Mexikó ellen a világbajnokság második csoportmeccsén, hiszen az újabb vereség már a kiesést jelentette volna a csoportból, amelyet Lengyelország vezet. 

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Az argentinok még nem akarnak hazamenni

„Tudtuk, hogy ma nyernünk kell, hogy egy újabb világbajnokság kezdődött számunkra, és tudtuk, mit kell tennünk.Most már nem engedhetjük el az éberségünket, még minden döntő pillanat hátravan” – jegyezte meg Messi. 

„Tudtuk, hogy a szurkolóink reakciója ilyen lesz, de azt hiszem, megfeleltünk nekik” – tette hozzá. 

Az argentinok szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni elismerte, hogy Messi volt az, aki megváltoztatta a mérkőzés menetét.

„Ő határozta meg a mérkőzést, mert ő tudja, hogyan kell ezt csinálni. Egy csapat áll mögötte, akik támogatják őt. A mérkőzés azért változott meg, mert nagyszerű játékosaink vannak, és ott van Leo is” – idézi az ESPN.