Messi felesége káprázatosan nézett ki az Aranylabda gáláján

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
not image

Hujber Dávid

2021. december 2. - 00:05

Természetesen Antonela Roccuzzo is a helyszínen tartózkodott a gála ideje alatt a gyerekekkel, akik talán idősebb korukban is emlékezni fognak erre a nagy pillanatra.

Nehéz szavakat találni arra, amit Messi művel, és még mindig aktív. Gyakorlatilag mindent megnyert, amit csak lehetett, bár a világbajnoki cím még hiányzik a neve mellett.

Minden bizonnyal a jövőre megrendezésre kerülő katari kontinenstorna jelenti számára az utolsó esély, mint legutóbb a dél-amerikai sorozatban, amit Brazília ellen nyert meg a döntőben.

Könnyen lehet, hogy emiatt kapta meg a 2021-es Aranylabdát, amit sokan mások nem neki ítéltek volna oda, hanem a Bayern München támadójának. Minden Lewandowski arcára volt írva, amikor bemondták Messi nevét, és többen hangot is adtak annak, nem értik, miért Messi lett a befutó, miközben Ronaldo például a TOP-3-ba sem fért bele.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Sőt a nagy esélyes Kanté sem kaphatta meg az Aranylabdát, míg Salah csak a TOP-10 második felében végzett. Egy biztos, már nem lehet elvenni Messitől a hetedik aranylabdáját, és ez egy olyan rekord, amit valószínűleg már Ronaldo sem tud megdönteni, mivel közelít a 40 felé, és öt ilyen címe van.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.