Dollár
391,63 Ft
Euró
399,27 Ft
Font
473,09 Ft
Bitcoin
24,130 $

Lionel Messi felesége bikiniben, bámulatosan néz ki

Fotó: Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa (j) nézi csapatának a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Clermont Foot ellen játszott mérkőzését Párizsban 2021. szeptember 11-én. MTI/EPA/Yoan Valat
not image

Hujber Dávid

2022. július 1. - 03:04

Mindketten nagyon jó formában vannak, és mindennél jobban szeretik egymást, immáron hosszú évek óta.

Lionel Messi sok mindenért hálás az életében és a karrierjében, de nem is lehet kérdés, hogy miért a leghálásabb. A családja az, amiért a leghálásabb, mert ez olyasvalami, amit semmi nem pótolhat.

Soron kívül Titkos iskolákban tanulnak az afgán lányok, hogy egy jobb jövőt biztosítsanak maguknak

Messi szerencsés, mivel a kezdetek óta egy rendkívül stabil családi háttérrel rendelkezik, akik mindenben segítették. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról, így minden bizonnyal a család is kellett ahhoz, hogy az argentin aranylabdás rekorder felérjen a csúcsra.

Hittek benne, olyannyira, hogy Európába költöztek vele, Messi pedig mindezt sokszorosan meghálálta. A világ egyik leggazdagabb sportolója lett, így bármit megvásárolhat a családjának, amire csak szükségük van.

Bombaformában van Räikkönen felesége

Legnagyobb támasza továbbra is a szerelme, akivel időtlen idők óta van együtt. Korán kezdődött az ő szerelmük, így ez egy mesébe illő történet. Nagy családot alapítottak, jelenleg pedig a nyaralásukat töltik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2