Mesés sminket kapott Tóth Andi, valami nagyon készül

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 25. - 02:04

A háttérben gőzerővel zajlanak a Dancing with the Stars második évadának előkészületei, aminek Tóth Andi is a részese Andrei Mangra oldalán.

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy kezdetét vegye a Dancing with the Stars második évada, ami még nagyobb durranásnak ígérkezik, mint az első. Noha ezúttal nem lesz világsztár a mezőnyben, még több nagy nevet találunk a versenyzők között.

Csak kapkodtuk a fejünket a bejelentés napján, amikor kiderült, hogy kik mondtak igent a felkérésre. Andi mindenképpen ott volt a tippjeink között, és kiderült, hogy imádta az első évadot, már akkor jelezte, hogy ott szeretne lenni a folytatásban.

Ő is a TV2 családjának része, régóta dolgoznak együtt és emiatt is maradt hűséges a csatornához. A Sztárban Sztár leszek! után a DWS 2-ben kápráztathatja el a közönségét, és az az Andrei Mangra a partnere, aki az első szezonban Gabriela Spaniccal táncolt.

Sztárban Sztár leszek! Dráma Majka és Tóth Gabi között

Akkor a duó egészen a döntőig jutott, és erre Andival is nagyon jó esély nyílhat, már most az egyik legerősebb párosnak tartják őket. Két nagyon hasonló karakter, tele energiával, motivációval és minden mással, ami a győzelemhez kell.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.