Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Mesés összeget utasított vissza Busquets, nem megy Szaúd-Arábiába

MTI/EPA/ALEJANDRO GARCIA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mégis megfontolja Xavi hosszabbítási ajánlatát? Esetleg az MLS-be tart David Beckham csapatához?

Bárhogy is alakul Sergio Busquets jövője, az már biztosnak tűnik, hogy a Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Al-Nassr busás fizetéssel sem tudja magához csábítani a Barcelona 34 éves játékosát.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Korábbi sajtóhírek szerint Busquetsnek havi 13 millió eurós összeget ajánlottak, ám nagyon úgy tűnik, hogy most még nem a pénz az elsődleges számára, amiben az is közrejátszhat, hogy a Barcánál is kínálkozhat lehetőség a folytatásra.

Kérdés azonban, hogy Xaviék egy rövidke szerződéssel és egy alaposan megvágott fizetéssel mennyire lesznek képesek olyan ajánlatot Busquets elé tenni, amiért megfontolná a folytatást a Barcelonában.

Busquets 14 szezont húzott le a katalánoknál, a klub egyik leghűségesebb játékosa, idáig 696 mérkőzésen lépett pályára. Részese volt a Barcelona aranykorának, gyakorlatilag mindent megnyert a csapattal, amit csak lehetett.

A szaúdi lehetőségen kívül szóba jöhet még az MLS is, David Beckham csapata, az Inter Miami már régóta élénken éreklődik iránta. Nyáron pedig minden bizonnyal eldől Busquets sorsa, ekkor jár le ugyanis a szerződése Spanyolországban – emlékeztetett a Fichajes.