Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,217 $

Egy több mint 70 milliós Mercedest vezethet Berki Mazsi (fotók)

Fotó: Unsplash/Viktor Theo
not image

Takács Petra

2022. szeptember 16. - 11:12

Fotók is napvilágot láttak Berki Mazsiról, ahogyan egy több mint 70 milliós szuper-luxus terepjárót vezethet.

Egyre furcsább és érdekesebb hírek látnak napvilágot Berki Mazsi házasságáról és életéről. Noha csütörtök reggel a Mokka vendége volt, gyakorlatilag semmilyen szinten nem került szóba az állítólagos kapcsolata.

A korábbi hírek szerint hónapok óta együtt van egy sikeres üzletemberrel, de egyelőre egyikük sem akart nyilatkozni a témában. Korábban pedig azt lehetett olvasni a sajtóban, hogy Berki verte a feleségét, és egy alkalommal még hasba is rúgta a párját.

A Blikk közben olyan fotókat közölt, amin Mazsi látható egy méregdrága luxusterepjáróval, ami több mint 70 milliót érhet. A lap úgy tudja, hogy Mazsi új barátja segítette hozzá, hogy ilyen luxusautóval járhasson.

Megjegyzik, vélhetően nem Mazsié az autó, mivel ha igazak a hírek, akkor mindezt nem engedhetné meg magának. A Blikk megjegyezte azt is, hogy Berki halála után kiderült pár dolog, például az, hogy albérletben lakott, a luxusautókat csak bérelte vagy odaállt melléjük egy fotó erejéig.

A lap hasábjain az olvasható, hogy Mazsi új párja Berki egyik volt ismerőse, aki egy jól menő vidéki vállalkozó. A fotókon egy Mercedes AMG G63 V8 biturbó látható, mely újonnan 75 millió forintba kerül, és ez volt az az autó, amivel péntek reggel megérkezett a TV2-höz.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.