Az új autójával érkezett meg Monzába Lewis Hamilton csapattársa (képek)

Fotó: Pixabay
not image

Takács Petra

2021. szeptember 10. - 18:20

Valttero Bottas Monacóból autózott át Monzába, és tette mindezt a legnagyobb kényelemben a világ egyik legkülönlegesebb sportautójával.

Bottas hatalmas esélyt kapott azzal, hogy a Mercedes versenyzője lehetett, de egyáltalán nem tudott élni ezzel a lehetőséggel. Egy olyan szezonja sem volt, amikor valós esélye lett volna a címre, mert Lewis Hamilton sokkal jobb tudott lenni.

Azt sem mondhatjuk, hogy nem volt ideje felzárkózni, vagy felvenni a ritmust, mert ez már az ötödik szezonja a gyári Mercedesszel. Az elmúlt években rendre csak egy szezont hosszabbíthatott, és a teljesítménye ellenére mindig megkapta a lehetőséget.

Az idei szezonban betelt a pohár, miközben eddig még csak futamot sem tudott nyerni a 2021-es kiírásban. Egyáltalán nem meggyőző, amit nyújt, így kézenfekvő volt, hogy George Russell váltja őt a volán mögött.

Ronaldo elszólta magát, 40 éves korában is a Manchester United játékosa lehet

Ennek a váltásnak talán már évekkel ezelőtt meg kellett volna történnie, de Toto Wolff rendre kitart a finn mellett, aki nem marad ülés nélkül, az Alfa Romeónál folytatja tovább a visszavonuló Kimi Räikkönen helyén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.