Mentős vesztette életét a tragikus böhönyei balesetben

Fotó: Tények/képernyőfelvétel
not image

Kornis Vivien

2021. július 27. - 21:07

A férfi több éve szolgált a böhönyei mentőállomáson, melynek épületén most fekete zászló lobog.

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy halálos közúti baleset történt a Somogy megyei Böhönyén, a 61-es főút és a József Attila utca kereszteződésében a késő délutáni órákban.

A baleset áldozata a Tények tudósítása szerint egy 46 éves mentős, aki motorjával egy vontatmánnyal felszerelt traktorra ütközött össze. A férfi meg akarhattta előzni a mezőgazdasági járművet, ám az balra kanyarodott, ekkor történt a tragédia.

A helyszínre több mentőegység és egy mentőhelikopter is érkezett, akik azonnal megkezdét a sebesült motoros ellátását, ám hiába küzdöttek a férfi életéért, olyan súlyos mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni – mondta el Tóth Sándor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) mentőtisztje.

A baleset pontos körülményeit még vizsgálják, de a helyiek szerint az is elképzelhető, hogy a traktoros nem használta az irányjelzőt, mielőtt megkezdte volna a kanyarodást.

Celldömölkön egy 31 éves férfi vesztette életét, aki túl gyorsan haladhatott egy éles kanyarban, emiatt pedig áttért a szembesávba, és frontálisan összeütközött egy személyautóval.