Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Odahaza segítettek világra egy kisbamát a mentősök Tápiószentmártonon

Fotó: Unsplash/Omar Lopez
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 12:14

A mentősök kiváló munkát végeztek, jó döntést hoztak, aminek happy end lett a vége, mindenki elégedetten térhetett haza.

Az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint egy 39 hetes kismamához riasztották a mentőket Tápiószentmártonra. Reggeli készítés közben folyt el a kismama magzatvize, de hiába akart lezuhanyozni, attól a ponttól kezdve felgyorsultak az események.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A mentők perceken belül kiértek a helyszínre, majd az a döntés született, hogy a helyszínen segítik világra a babát. Jó döntést hoztak, és a szülés levezényléséhez egy esetkocsit is érkezett segítségül.

„Tegnap, reggeli készítés közben folyt el a magzatvize annak a 39 hetes kismamának, akihez Tápiószentmártonra kérték a mentők gyors segítségét.” – olvasható az Országos Mentőszolgálat egyik friss bejegyzésében.

„A fiatal anyuka ezt követően a fürdőszobába ment, hogy lezuhanyozzon, ám ekkor felgyorsultak az események és beindult a szülés. A nő férje azonnal mentőt hívott miközben az izgatott nagytestvért nyugtatta.” – tudhattuk meg a részleteket.

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták a kismamát, majd (helyesen) úgy döntöttek, hogy már nem indulnak kórházba, a helyszínen segítik világra a gyermeket, ehhez pedig egy esetkocsi is érkezett segítségül.”

„Az életmentők közreműködésével a fiatal édesanya rövid idő alatt, bonyodalmak nélkül világra hozta második gyermekét, akit boldogan üdvözölt testvére és apukája is. Helyszíni ellátást követően a kis Melániát és a boldog anyukát stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk.”