A Real Madrid sztárját nem érdeklik az ajánlatok, csak fel akar épülni

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 4. - 11:59

Mendy maximálisan arra koncentrál, hogy felépüljön, régóta küszködik a sérülésével, de jó úton halad előre, ami a jobb hírek közé tartozik.

Nincs túl könnyű nyara a Real Madrid védőjének, aki továbbra sem térhetett vissza a teljes értékű edzésekhez. Még a Chelsea elleni Bajnokok Ligája elődöntőjében sérült meg, és azóta hosszú idő telt el.

Közben egyre többet írnak arról a spanyol sajtóban, hogy Ramos és Varane után ő lehet a következő nagy név, akit eladhatnak. Körülbelül 50 millió euró lenne az az ajánlat, amire a madridiak már rábólintanának.

Nem teljesen értik az elnök taktikáját, mivel ezzel a harmadik legjobb védőjüket is elveszítenék, aminek súlyos árat fizethetnek. A MARCA szerint Mendy még mindig csak a rehabilitáció fázisában tart, igyekszik maga mögött hagyni a lábsérülését, amit az alsó lábszárának izmaiban szenvedett el.

Reményei szerint szeptemberre már visszatérhet, így lemondott arról, hogy ott legyen az új szezon rajtjánál. Sokan megijedtek, amikor meglátták Mendyt, aki láthatóan sok súlyt vesztett, de ez egy ilyen típusú sérülésnél teljesen normális.

A francia szeretne fizetésemelést kapni, bár nem erőlteti a témát, a tárgyalások folytatódnak a háttérben, és egyelőre nincs veszélyben a helye a kezdőben, ha marad. Pérez szinte minden játékos esetében hajlandó meghallgatni az ajánlatokat, és jól bizonyítja mindezt Varane eladása is.

Már a saját lábán áll Conor McGregor, pár héttel a súlyos sérülése után

Ugyanakkor egyetlen egy játékost sem kényszerít arra, hogy elhagyja a klubot, és Mendy sem képez kivételt, aki 2019-ben hét évre írt alá. A védő a felépülésére koncentrál, nem foglalkozik a különböző ajánlatokkal, és Madridban tervez maradni.