Mendes 150 millió eurót lebegtetett meg az Old Traffordon

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. szeptember 14. - 03:47

Jorge Mendes állítólag felvetette annak a lehetőségét Cristiano Ronaldo tárgyalásai során, hogy Ansu Fati a Manchester Unitedhez szerződjön.

Ansu Fatinak a Barcelona 18 éves játékosának jelenlegi szerződése a szezon végén lejár, és bár a katalán klub úgy gondolja, hogy van lehetőségük további két évvel meghosszabbítani az üzletet, Mendes úgy véli, ez így érvénytelen lenne.

Mendes állítólag meg akarta keresni a Manchester City-t is Fati ügyében, de Pep Guardiola azt mondta Txiki Begiristain sportigazgatónak, hogy ne kezdjen tárgyalásokba Mendesszel, mivel nem akarja kizsákmányolni korábbi klubját – írja a football365.com.

A Mundo Deportivo azt állítja, hogy Fatiról is beszélt Mendes, amikor az Old Traffordon járt Ronaldo átigazolását előkészíteni, ekkor 150 millió euró értékben Angliába költöztette volna a játékost, de a katalánok nem fogadták el az üzletet. Mindeközben a Barcelona normálisnak gondolja ezeket a beszélgetéseket, de egyértelművé tették, hogy továbbra sem szeretnének megválni Ansu Fatitól.

Eközben Paul Pogba állítólag mégis marad Manchesterben, és ebben a szezonban eddig lenyűgöző formában van, négy mérkőzésen hét gólpasszt adott. Pogba jelenleg a szerződése utolsó évét tölti, és már a nyáron hallani lehetett olyan pletykákat, hogy a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is érdeklődik iránta.

A Unitednek a hírek szerint már kész terve van arra az esetre, hogyha Pogba mégis távozna, de a jelen állás szerint ez nem fog megtörténni, ugyanis Cristiano Ronaldo visszatérése nagy hatással volt rá, és Raphael Varane és Jadon Sancho érkezése is arra sarkallta, hogy fontolja meg a maradását.