Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,380 $

Nagy fordulópontot hozott Menczer Tamás életében a tavalyi német-magyar meccs

Fotó: A katari labdarúgó-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában búcsúzó német válogatottat szállító autóbusz indul ar-Ruvaiszból 2022. december 2-án. A németek bár 4-2-re gyõztek Costa Ricával szemben, ez azonban kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Belföld
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Korábban mindig a németeknek szurkolt, még Klinsmann-meze és Oliver Kahn-sapkája is volt.

Roberto Carlosszal közös képet osztott meg Menczer Tamás, külügyi államtitkár a közösségi oldalán, amely kapcsán felelevenítette, hogy melyik válogatottat támogatta korábban, és ez hogyan változott meg. 

Soron kívül Ezért ilyen változékony az üzemanyagár Magyarországon

„A mai, brazil meccs elé. Tegnap került elém a kép, induljon ezzel a hét. Roberto Carlosszal még 2014-ben, a brazíliai vb-n futottam össze. Roppant kedves volt, türelmesen fényképezkedett mindenkivel, aki megkérte. Drukkolok a vb-n Brazíliának” – osztotta meg. 

Hozzátette, hogy viszont szorítani fog a portugáloknak is, de nekik Cristiano Ronaldo miatt. 

Kiemelte, hogy egyébként mindig a németeknek szurkolt, gyerekként még volt Oliver Kahn-sapkája és Klinsmann-meze is. 

„Már nem drukkolok a németeknek. Nem most léptem el mellőlük, hanem a tavalyi Eb alatt. Akkor épp bennünket provokáltak”

– osztotta meg. 

„Igaz, ha akarnék, sem tudnék már nekik drukkolni, hiszen náluk most a legnagyobb sláger Korda György Flughafen című száma” – szúrt oda.