Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Menczer Tamás reakciója a Ferencváros váratlan kiesésére a Bajnokok Ligájából

Fotó: A ferencvárosi Dibusz Dénes a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Qarabag visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 9-én. Ferencváros - Qarabag 1-3. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. augusztus 10. - 08:59

A Fidesz politikusa is teljes vállszélességgel a Ferencváros mögött áll, mely váratlan módon esett ki a Bajnokok Ligájából.

A Ferencváros ismét jó esélyekkel indult, hogy ott legyen a Bajnokok Ligája csoportkörében, ami pénzügyi szempontból sem mellékes. A legnagyobb csapatok ellen küzdhettek volna, és ez a játékosok motivációjára is komoly hatással tud bírni.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Láttunk már erre példát, és a Ferencváros képes volt még az igazi sztárkluboknak is gondot okozni. Most azonban a Qarabag jelentette számukra a végállomást, és különösen fájó a hazai vereség, amire nem sokan számíthattak.

Nem meglepő módon megjelentek a kritikai hozzászólások is, ugyanakkor a Ferencváros is tudja, hogy ezúttal csalódást okoztak. A legendás magyar csapat edzője sem volt elégedett a látottakkal, az eredménnyel pláne.

Menczer Tamás külügyi államtitkár is figyelte az eseményeket, aki nagy rajongója a zöld-fehér együttesnek. Korábban is szurkolt, akkor is, amikor a csapat nehéz helyzetben volt, akárcsak most.

Ennek kapcsán beszélt arról, hogy a győzelemnél mindenki ott van, a vereségnél azonban már más a helyzet. „A győzelemnél mindenki ott van, az könnyű. Most is ott kell lenni. Mert csak egy csapat van, csak a Ferencváros!” – emelte ki a Fidesz politikusa a Facebook oldalán.