Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Kocsis keményen visszaszólt Jakabnak: „Szegény fenyegetőző Krumplis Peti nincs jó állapotban”

Fotó: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 7-én. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 16:42

Kocsis Máté válasza nem váratott sokat magára, nagyon határozottan mondta el a véleményét a Jobbik volt elnökéről, Jakab Péterről.

Jakab Péter és Kocsis Máté valószínűleg soha nem lesznek barátok, de még csak egy véleményen sem a különböző kérdésekben. Az utóbbi időben ide-oda mennek az üzengetések közöttük, most is Jakab említette meg a jobboldal ismert politikusát.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

„Megérkezett a végrehajtó Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőhöz.” – írta pár órája az egyik újab bejegyzésében Jakab. Máté ugyanis hazudott rólam, a bíróság pedig bocsánatkérésre kötelezte. Máté azonban fideszes.”

„Vagyis azt gondolhatja, rá nem vonatkoznak a törvények, ezért nem is hajtja végre a bíróság döntését. A törvényhozó tesz a törvényre. Szerinte azt csak neked kell betartani. Neked az apró betűs részt is. Ő meg majd elüti az egészet valami viccesnek szánt facebook-poszttal. Téged kicsinálnak a törvényeikkel, ők meg tesznek rá nagy ívben. Amíg hagyjuk! Ne hagyjuk!”

Nem sokkal Jakab kiírása után Kocsis is megjelent a saját oldalán, és „Krumplis Petinek” hívta Jakabot, aki szerinte nincs jó állapotban. „Szegény fenyegetőző Krumplis Peti nincs jó állapotban.” – kezdte a válaszbejegyzésében.

„Rövid idő alatt megbukott, ahol csak lehetett: az előválasztáson, a választáson, majd kirúgták az elnöki székből, a frakcióvezetőiből, és otthonról is.” – folytatta az erős és határozott válaszát a Fidesz politikusa.

„Most pedig egy finom kis büntetőeljárás elé is nézhet egy 80 “milliócska” miatt. Most meg ideges, és nem szeretné, ha minderről beszélnének az emberek, ezért hát megint fenyegetőzik. Peti nem okos. Peti inkább mérges, de ezt a kis időt már kibírjuk vele így is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.