Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Memória és tárhely terén is javulást hozhat a Xiaomi 13 Ultra

TÉMÁK:
#Xiaomi
Fotó: Xiaomi / Illusztráció
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Újabb adag információ érkezett a kínai gyártó sokak által várt készülékéről.

Noha egyes hírek szerint a készülék bemutatóját március végéig elhalasztották, ez nem akadályozza meg, hogy a Xiaomi 13 Ultra kapcsán újabb és újabb részletek lássanak napvilágot.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A legfrissebb ilyen hírek szerint RAM és belső tárhely terén is tapasztalhatnak majd némi előrelépést a felhasználók, ugyanis a Xiaomi 13 Ultra 8 GB, 12 GB, vagy akár 16 GB RAM-mal is elérhető lesz, míg tárhely tekintetében 128 GB, 256 GB és akár 512 GB-os opciókról is hallani.

A gyártó egyelőre nem kommentálta az értesüléseket, ám az biztosra vehető, hogy a Xiaomi 13 Ultra lesz vállalat zászlóshajója, vagyis egészen biztos, hogy a specifikációra nem lesz panasz.

Erről egy 120 Hz-es frissítésű AMOLED kijelző, második-generációs Snapdragon 8 processzor és egy 50 MP-es fő kamera is gondoskodhat majd. A készüléken vélhetően Android 13 operációs rendszert és a gyártó saját MIUI 14 felhasználói felületét találhatják majd a vásárlók.

Érkezhet a Xiaomi Mix Fold 3 is

Bár érthető módon jelenleg még a 13-as sorozat van középpontban, egyre több hír lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Xiaomi Mix Fold 3 fejlesztése is előrehaladott állapotban van.

A Digital Chat Station értesülései szerint az akár 16GB RAM és 512GB-os belső tárhely ezen készülék esetén is elérhető lehet, csakúgy, mint a második-generációs Snapdragon 8, amelynek manapság minden csúcskategóriás androidos készülékben bérelt helye van.