Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Méhrajt szabadított rá a rendőrökre, akiknek többsége allergiás volt a méhcsípésre

Fotó: Unsplash/Damien TUPINIER
not image

Borbély Fanni

2022. október 21. - 13:38

A helyi seriff helyettesei egy hivatalos kilakoltatási felszólítást akartak átadni a nőnek, ám ő nemhogy nem volt hajlandó átvenni a dokumentumot, egy egész méhrajt szabadított rá a rendőrökre.

Többszörös testi sértés és bántalmazás miatt emeltek vádat egy massachusettsi nő ellen, amiért egy méhrajt szabadított rá a helyi seriff helyetteseire, akiknek annyi volt a bűne, hogy megpróbáltak kézbesíteni a nőnek egy hivatalos kilakoltatási felszólítást.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Az AP értesülései szerint az 55 éves Rorie S. Woods október 12-én a springfieldi kerületi bíróságon ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádpontok mindegyikében, majd óvadék nélkül elengedték a nőt – az AP megkereste a nő ügyvédjét további részletekért, ám nem reagált a megkeresésre.

A Hampden megyei seriffhivatal tagjai október 12-én reggel egy longmeadow-i otthonhoz vonultak ki, majd megérkezett Woods is egy terepjáróval, melynek utánfutójára rengeteg méhkaptár volt felpakolva.

A nő a hatóságok láttán kipattant az autóból, és elkezdte rázni a kaptárakat, az egyikről pedig a tetejét is letörte, mire méhek százai özönlöttek ki, az egyik tisztviselőt pedig meg is csípték – a nő pedig eközben teljes védőfelszerelésben állt és nézte a jelenetet.

A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a tisztviselők közül több embert is megcsíptek a méhek, akik közül hárman allergiásak a méhcsípésre: a nőt pedig a méhek elhessegetés után végül megbilincselték. Amikor elmondták a nőnek, hogy a helyszínre kiérkezett rendőrök közül többen is allergiásak a méhcsípésre, a nő csak annyit közölt:

“Ó, allergiás vagy? Akkor jó.”

Mivel a megcsípett és allergiás rendőrök nem produkáltak komolyabb tüneteket és szinte azonnal ellátták őket, a nő nagyon szerencsés volt, ám Nick Cocchi, Hampden megye seriffje rámutatott, ha a megcsípett rendőröknél ennél komolyabb allergiás reakciót váltottak volna ki a csípések, a nő is sokkal komolyabb vádakkal került volna bíróság elé.